Friss:

Finanszírozási osztály

Bemutatkozás

Informatikai csoport:

Az Informatikai csoport az intézmény egészére kiterjedő számítástechnikával kapcsolatos feladatokat lát el. Feladata az informatikai rendszerek (fekvő- és járóbeteg-ellátás, diagnosztikák, műszaki-gazdasági háttér) hatékony és biztonságos üzemeltetése, számítástechnikai beszerzések bonyolítása, számítástechnikai nyilvántartások vezetése, az egyes felhasználók munkájának hatékony elősegítése, az intézménnyel szerződéses kapcsolatban álló szoftverfejlesztő és informatikai megoldásszállító cégekkel való kapcsolattartás, a fekvő és járóbeteg OEP jelentések határidőre történő elkészítése és megküldése.

 

Név Beosztás Mellék
Rák István Osztályvezető 4250
Staviarszki Tamás Informatikus 5325
Szénfi Richárd Informatikus 5325

Email: informatika@svoek.hu

 

Kontrolling csoport:

A Kontrolling csoport az intézmény belső irányítási rendszerének fontos része, amely a vezetés funkciói közül a stratégiai és operatív tervezést, a terv-tény adatok összevetésével az eltérések ellenőrzését, elemzését végzi. A csoport feladata a rendszeres statisztikai adatszolgáltatás a menedzsment felé, finanszírozási szerződések, intézményi működési engedélyek nyilvántartása, ezekkel kapcsolatos ügyintézés, szakmai minimumfeltételek követése, intézeti teljesítményadatok követése, költségelemzések, költséghatékonysági számítások készítése, vállalkozói/közreműködői engedélyek nyilvántartása, a finanszírozással kapcsolatos jogszabályok, szabálykönyvi, elszámolási változások követése, alkalmazása, betartatása, ellenőrzése.

 

Név Beosztás Mellék
Nagypál Réka Kontrolling ügyintéző 5342
Kababik Istvánné Tanácsadó 4250

Hadigondozotti ellátásról:

A tevékenység nem köthető szorosan az osztály tevékenységi köréhez, de a folyamat elindításához Nagypál Rékát keressék.

“Az eljárás során a jogosultság hadi eredetét egykorú szolgálati, katonai, kórházi iratokkal és hatósági igazolásokkal, ezek hiányában más hitelt érdemlő módon kell igazolni.”

Az ehhez szükséges dokumentumokat irattárból kell kikerestetnünk, aminek ideje változó és előre nem meghatározható. Sokszor több hétbe is kerülhet.
Ezeknek a kérelmeknek a száma is egyre nagyobb.

Utolsó frissítés: 2018-11-29

Felhívjuk a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház területi ellátásához tartozó lakosság figyelmét – a járvány veszélyére való tekintettel és az ebből adódó fertőzési kockázat miatt-, hogy Kórházunkban csak azoknak a  betegeknek az ellátása történik, akik közvetlen életveszély, sürgős szükség, vagy maradandó  egészségkárosodás megelőzése céljából jelentkeznek vizsgálatra!

Kérjük, csak megfelelő indokkal vegyék igénybe a fekvő és járóbetegellátás rendeléseket.

A fertőzés veszélye miatt megfontolandó az intézetbe való belépéskor szájmaszk viselése egészségük megvédése érdekében.

A működő járóbeteg rendeléseken rendelési időben (részletek a honlapon) lehetőség van telefonon történő gyógyszerfelírásra, majd a felírt gyógyszer kiváltására az EESZT-n keresztül a gyógyszertárban, az érvényben lévő rendelkezések szerint.

Megértésüket köszönjük!