Friss:

Házirend/látogatási idő

Az osztályokon folyó gyógyító munka zavartalansága érdekében kérjük, hogy a hozzátartozók a betegeket 11 óra előtt ne látogassák. Délután a látogatók szabadon legkésőbb 18 óráig jöhetnek be a kórház területére.

Értékeink védelme érdekében este 18 óra és reggel 6 óra között csak a Kórház főbejáratán át (Északi kapu)  lehet közlekedni. A Kórház területére – ÜGYELET vagy SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLY – belépni csak orvosi beutalóval, vagy beteglátogatóként BELÉPÉSI KÁRTYA birtokában lehet, melyet a portás állít ki. A meglátogatott beteg osztályának dolgozója lebélyegzi a kártyát, ráírja az ellátás időpontját, s a látogatónak ezt a kártyát kilépéskor a portán le kell adnia. A kártyáért természetesen nem kell fizetni.

Egyes indokolt esetben (például influenza) az ÁNTSZ vagy a Kórházunk vezetése rendkívüli látogatási tilalmat rendelhet el intézményünkben vagy egyes osztályokon, melyek fontosságát saját és betegeink érdekében kérjük vegyék figyelembe.

Részletes házirendünket itt találja:
http://www.ujhelykorhaz.hu/kozerdeku-informaciok/szabalyzatok/

Felhívjuk a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház területi ellátásához tartozó lakosság figyelmét – a járvány veszélyére való tekintettel és az ebből adódó fertőzési kockázat miatt-, hogy Kórházunkban csak azoknak a  betegeknek az ellátása történik, akik közvetlen életveszély, sürgős szükség, vagy maradandó  egészségkárosodás megelőzése céljából jelentkeznek vizsgálatra!

Kérjük, csak megfelelő indokkal vegyék igénybe a fekvő és járóbetegellátás rendeléseket.

A fertőzés veszélye miatt megfontolandó az intézetbe való belépéskor szájmaszk viselése egészségük megvédése érdekében.

A működő járóbeteg rendeléseken rendelési időben (részletek a honlapon) lehetőség van telefonon történő gyógyszerfelírásra, majd a felírt gyógyszer kiváltására az EESZT-n keresztül a gyógyszertárban, az érvényben lévő rendelkezések szerint.

Megértésüket köszönjük!