Friss:

Minőségirányítás

Minőségpolitika

Az egészségügyi ellátásban alapvető feladattá vált a minőségi színvonal folyamatos növelése.

Ezen érdekek felismerésével világszerte megjelentek azon törekvések, amelyek célul tűzik ki az egészségügyi szolgáltatás minőségirányítási rendszerének kiépítését, folyamatos ellenőrzését és ezen keresztül színvonalának növelését.

A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház a minőség javítására irányuló elkötelezettségét ezen minőségpolitikai nyilatkozatban kívánja kinyilvánítani. Kórházunk ezen feladatainak a szakmai igényesség folyamatos emelésével kíván megfelelni.

A vezetőség célul tűzte ki, hogy a kórház bevezeti és működteti minőségirányítási rendszerét, fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok 1.0. követelményeinek figyelembevételével.

Ennek érdekében törekszünk:

  • a betegellátás színvonalának folyamatos fejlesztésére, mely érdekében mind az épületállomány műszaki felújítását, mind gép-műszerpark fejlesztését, fontosnak tartjuk,
  • a betegellátás folyamatának részletes szabályozását kidolgozzuk és azt betartjuk,
  • továbbra is megteremtjük a betegjogok érvényesítését a mindennapi gyakorlatban,
  • nagy hangsúlyt fektetünk a betegtájékoztatás, együttműködő partnereinkkel való kapcsolattartás színvonalának folyamatos emelésére, honlap fejlesztés, tájékoztatás, recepciós pultok működtetésének segítségével,
  • a HACCP rendszer működtetésére,
  • munkatársaink folyamatos szakmai képzésének, továbbképzésének támogatására.

 

A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház által nyújtott szolgáltatások minőségének folyamatos javítása minden dolgozónk kiemelt munkaköri feladata.

 

Sátoraljaújhely, 2015. május 04.

dr. Kovács Lajos
mb. főigazgató

 

tanuisitvanyok2013


Sátoraljaújhel Város Erzsébet Kórház ISO tanúsítványaPDF-download-icon


Sátoraljaújhel Város Erzsébet Kórház ISO tanúsítványának mellékletePDF-download-icon


Sátoraljaújhel Város Erzsébet Kórház MEES tanúsítványaPDF-download-icon


Sátoraljaújhel Város Erzsébet Kórház MEES tanúsítványának mellékletePDF-download-icon

Felhívjuk a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház területi ellátásához tartozó lakosság figyelmét – a járvány veszélyére való tekintettel és az ebből adódó fertőzési kockázat miatt-, hogy Kórházunkban csak azoknak a  betegeknek az ellátása történik, akik közvetlen életveszély, sürgős szükség, vagy maradandó  egészségkárosodás megelőzése céljából jelentkeznek vizsgálatra!

Kérjük, csak megfelelő indokkal vegyék igénybe a fekvő és járóbetegellátás rendeléseket.

A fertőzés veszélye miatt megfontolandó az intézetbe való belépéskor szájmaszk viselése egészségük megvédése érdekében.

A működő járóbeteg rendeléseken rendelési időben (részletek a honlapon) lehetőség van telefonon történő gyógyszerfelírásra, majd a felírt gyógyszer kiváltására az EESZT-n keresztül a gyógyszertárban, az érvényben lévő rendelkezések szerint.

Megértésüket köszönjük!