Friss:

Látogatási tilalom felfüggesztése

Tisztelt Kollégák, Betegek és Hozzátartozók!!!

Az országos tiszti főorvos 151444-1/2022/EÜIG iktatószámú határozata alapján azonnali hatállyal felfüggesztette a látogatási tilalmat az egészségügyi fekvőbeteg intézményekben.

A mai naptól a kórházban fekvő betegek látogathatók hozzátartozók által, a kórház házirendje szerinti látogatási időben, a járványügyi szabályok szigorú betartásával.

  • egy beteghez naponta legfeljebb két látogató mehet be, személyenként maximum 30 perces időtartamra, vagy egy látogató maximum 60 perces időtartamra, 11-18 óra között.
  • a látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy ennek hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 gyorsteszttel rendelkezzen, melyet belépéskor köteles bemutatni.
  • a COVID-19 fertőzés miatt kezelt betegek-az Eütv.11.§(3)-(6) bekezdésben a kapcsolattartás jogára vonatkozóan meghatározott esetek kivételével-nem látogathatók, részükre a csomagok átadására minden nap 13-17 óra között van lehetőség intézményünk északi portájánál.
  • a látogatók részére kötelező a szájmaszk viselése és a belépési pontnál kihelyezett kézfertőtlenítő használat.
  • – csak egészséges személy látogathat.

Hozzátartozóik és az egészségügyi személyzet védelme érdekében kérjük a fentiek szigorú betartását.

              A Sátoraljaújhelyi Kórház vezetése.                                    2022.03.03

Megszakítás