Friss:

Kedves oltakozók!

Az oltásokra első körben a https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon tudnak jelentkezni.

Ha lemaradtak a foglalt időpontról, vagy módosítani szeretnének, törölni tudjuk az időpontot és ezt követően újat tudnak foglalni. A törléssel kapcsolatban az oltas@svoek.hu címre továbbítsák az időpont visszaigazolására kapott emialt, kiegészítve a törlés kérésével.

Amennyiben olyan oltóanyaggal kapcsolatban van kérdésük, kérésük, amelyet az időpontfoglaló rendszerben nem lehet foglalni, keressenek minket az oltas@svoek.hu címen, vagy a +3647525300/4281 számon.

Amennyiben az oltási lapra van szükségük, első körben javasoljuk a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást, a lakossági EESZT portált, ahol le tudják tölteni a saját oltási lapjukat (sok más kényelmi funkció mellett) https://www.eeszt.gov.hu/ . Amennyiben ez nem sikerült, vagy nem lehetséges, emailben keressenek minket az oltas@svoek.hu-n, a következő adatok megadásával: Név, Taj, Születési dátum, levelezési cím (magyar), ha nem magyar állampolgár, akkor valamilyen útiokmány megjelölése és azonosító száma is szükséges.

Köszönettel, a kórház oltó csapata

Megszakítás