Friss:

Köszönetnyilvánítás

A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház több mint 5 hónapja a teljes kapacitásának felével vesz részt a reguláris járó és fekvő betegellátás mellett, a COVID-19 fertőzött betegek kezelésében. Ezen időszak alatt több mint 1200 fekvőbeteget és kétszer ennyi járóbetegek láttak el Intézményünk dolgozói.

A Kórház Vezetésének nevében szeretném megköszönni mindazoknak a dolgozóknak, akik hivatásukhoz hűen március 01-e után vállalták az egészségügyi szolgálati jogviszony létesítését és tovább folytatják nehéz és áldozatos munkájukat.

Köszönjük mindazoknak a magánszemélyeknek, vállalkozóknak, cégeknek és intézményeknek (a felsorolás teljességének igénye nélkül)

Balla János és édesanyja, Balla István és felesége, Butella László, Bulicska házaspár, Dede Klára, Dr. Tóth Dezső és felesége, Erdős Gábor, Horváth Ferenc Kenézlő Polgármestere, Heiche Hungary Bt., Horváth Istvánné, Horváth Tibor és családja, Ignácz András, Kazsimérszky Zsolt, Kecsmár László és családja, Kórházi Szeretetcsomag segítői, Kövér Zsolt, Magyar Szabolcs, Matyi László és Matyi Lászlóné, Monok Nándor, Pandák Család

Papp László, PrecCast Öntödei Kft., Refratechnik Hungária Kft, Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön, Seres Zsolt, Siska József, Széphalom Polgármesteri Hivatal és Horgász egyesület, Végső Tibor és Végső Tiborné, Vajda János, V. István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola,

valamint magukat megnevezni nem kívánó adományozók

akik nagylelkű adományaikkal segítették a dolgozóink munkáját és a betegeink gyógyulását.

A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház

Vezetősége

C19-Koszonetnyilvanitas

https://www.facebook.com/erzsebetkorhaz.satoraljaujhely/photos/a.1728942090651119/2851543281724322/