Friss:

A Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház villanyszerelő munkatársat keres

A pályázónak villanyszerelő szakmunkás bizonyítvánnyal kell rendeleznie. Előny a technikumi végzettség, illetve járulékos képzettségek: akár műsszerészi- érintésvédelmi-, stb. szakképesítés.

Az ideális jelölt erős- és gyengeáramú területen is járatos, esetleg műszerészi feladatok terén is feladatot tud válllani. A csoport, amiben el lesz helyezve TMK jellegű munkákat, javításokat és épületfelügyeleti munkákat lát el. A felügyelendő rendszerek sokrétűek:

erősáramú hálózatok: 
épületvillamosság, gépek- felvonók áramellátása térvilágítás, naepelmes rendszer, gynegeáramú rendszerek: tűzjelzők, informatikai- telefon hálózat, nővérhívó- vagyonvédelmi rendszerek stb.

Előnyt jelent, ha a pályázó -kellő idő, és jártasság megszerzés után- szerepet vállal a kórház műszaki készenlétes szolgálatában.

Az állás az új EszjT szerint töltendő be, így a bérezés megegyezés révén kerül meghatározásra. Az munkakör hosszú távú lehetőséget jelent, próbaidő után véglegesítve, azonnali munkábaállás mellett.

A pályázat folyamatosan benyúthaó.

A pályázat benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház címére történő megküldésével (3980 Sátoraljaújhely, Mártírok útja 9.) A borítékon kérjük feltűntetni a munkakör megnevezését.
  • Elektronikus úton Polgár Tamás műszaki osztályvezető részére az allas@svoek.hu e-mailcímre
  • Személyesen: Polgár Tamás műszaki osztályvezetőnek

Megszakítás