Friss:

Rotary Mikulás 2019

2019.12.03-án kedden, a Rotary Club, a Zemplén Betegekért Alapítvány és az Avon sátoraljaújhelyi csapatának támogatásával került megrendezésre a gyermek-és ifjúságpszichiátria, kis-és nagyobbacska betegei számára  a Mikulás ünnepség, melyet a gyerekek már nagyon vártak.

Az előző évhez hasonlóan, a műsort a rendelés keretein belül működtetett két viselkedésterápiás csoport mutatta be. A kicsik egy zenés műsorral a nagyok pedig egy pörgős „Mikulás-tánccal” készültek. Mindkét csoport nagy sikert aratott, még a Télapó tetszését is elnyerték a produkcióikkal.

A műsor keretein belül adták át a Rotary Club tagjai a gyerekeknek szánt ajándékaikat. Az alapítvány évről-évre igyekszik hasznos, játékokat, fejlesztő eszközöket vásárolni a gyerekeknek. Idén két „Bobath- labdát” kaptak a gyermekek, mely a nagymozgás-egyensúly fejlesztésében és a terápiás foglalkozásban fog nagy segítséget nyújtani számukra.

Az alapítvány tagjai a legkisebbekre is gondoltak, az Újszülött Osztály gyönyörű „pólyákkal” és babáknak való ajándékcsomaggal lett gazdagabb.

A Mikulás bácsi ezt követően minden egyes gyermeket meghallgatott és jó tanácsokkal látott el a viselkedésükkel kapcsolatosan, hiszen ő minden gyermeket igen jól ismer. A gyerekek verseltek, énekeltek a Mikulásnak. Majd átvehették a megérdemelt ajándékcsomagjukat. Aki nagyon ügyes volt, még külön ajándékot is kaphatott. Ezt követően a Mikulás bácsi indult tovább az útjára, de megígérte, hogy jövőre is ellátogat ide erre az ünnepségre is, mert nagyon jól érezte magát, és sok kedves gyermekkel találkozhatott a rendezvényen.

A műsor után egy kis vendégséggel kedveskedtek a jelenlévőknek a szakrendelés dolgozói.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2470127279865926&type=3

 

 

Megszakítás