Friss:

Viczmándi Judit

  1. július 1. Semmelweis Ignác sz.n. alkalmából „Zempléni Betegekért” díjra az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységért javaslom Viczmándi Juditot.

 

Viczmándi Judit 1970.08.30. született Sátoraljaújhelyen.

1988.09.01 óta dolgozik a Sátoraljaújhely Erzsébet Kórházban Fiziotherápiás egység Rendelő Intézet részlegén fizikotherápiás asszisztensként.  2014 elvégezte a fiziotherápiás szakasszisztensi képzést Edelényben. 2016 óta ebben a státuszban végzi a munkáját.

A zempléni térség betegei számára ismerősen cseng a Viczmándi Judit neve.

Sokszor az ő nevéhez kötik a Rendelő Intézet Fizikóját. 29 év folyamatos munka alatt rengeteg beteg gyógyulásához járult hozzá.

Munkáját magas szakmai színvonalon, nagy odaadással és szeretettel végzi. A rábízott feladatokat precízen, megbízhatóan és lelkiismeretesen látja el. Nagy munkabíró képességgel rendelkezik.

A betegekkel szemben empatikus, határozott, mindig szem előtt tartja a betegek érdekeit. Ha problémával fordulhattak hozzá, azt bizalmasan kezeli és lehetőségeihez mérten próbál segíteni. Kedvességgel, megértéssel és jó tanácsokkal segíti a betegek gyógyulását. Pácienseink nagyon szeretik és elégedettek a munkájával.

Jó kapcsolatot ápol a közvetlen kollégákkal és a kórház többi dolgozójával. Munkatársai mindig számíthatnak rá

Rendszeresen képzi magát. Aktívan részt vesz az osztály hétköznapi életében és a közös szabadidős tevékenységeiben

Emberileg és szakmailag mindig a maximumra törekszik.

 

 

Köszönettel:

Szabóné Tóth Zsuzsanna

vez. gyógytornász

Megszakítás